Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
a wy magistrze poszukajcie sobie o Irenie Kinaszewskiej
i Adamie Kinaszewskim, synu Karola Wojtyły

a wy czyim synem jestescie jazwinski
nazwisko macie po matce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Dostałam tu wszystko co jest mi potrzebne do życia. Osiągnęłam spokój, oddycham pełną piersią, spełniam moje zachcianki. Żyję w 100 %. Jestem wdzięczna sobie i moim najbliższym że przed 40stka mi się to udało. Nie pozalowalam przez sekundę ze podjelam taka decyzje i konsekwentnie zrobilam wszystko żeby zacząć tu żyć.Inie zamierzam przestać

P.S. Oczywiście podtrzymuje to co napisałam Tobie wcześniej. Piszę sobie to bardziej dla siebie. Każdy jest inny, ma inne potrzeby, inaczej postrzega ludzi, codzienność, świat. Mogłabyś nie zrozumieć mojego zachwytu tym czy tamtym. Więc badaj sama wlasnymi zmysłami +rozumem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Asikhb napisał:
Dostałam tu wszystko co jest mi potrzebne do życia. Osiągnęłam spokój, oddycham pełną piersią, spełniam moje zachcianki. Żyję w 100 %. Jestem wdzięczna sobie i moim najbliższym że przed 40stka mi się to udało. Nie pozalowalam przez sekundę ze podjelam taka decyzje i konsekwentnie zrobilam wszystko żeby zacząć tu żyć.Inie zamierzam przestać

P.S. Oczywiście podtrzymuje to co napisałam Tobie wcześniej. Piszę sobie to bardziej dla siebie. Każdy jest inny, ma inne potrzeby, inaczej postrzega ludzi, codzienność, świat. Mogłabyś nie zrozumieć mojego zachwytu tym czy tamtym. Więc badaj sama wlasnymi zmysłami +rozumem.

Rozmawialy sobie dwie panie i jedna mowi do drugiej:

Wyszlam za maz i nie zaluje tego kroku,

- na co druga odpowiada :

Ja za maz nie wyszlam ale kroku tez nie zaluje.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:
Asikhb napisał:

Rozmawialy sobie dwie panie i jedna mowi do drugiej:

Wyszlam za maz i nie zaluje tego kroku,

- na co druga odpowiada :

Ja za maz nie wyszlam ale kroku tez nie zaluje.....

Mam wybitne poczucie humoru ale Ty chyba wskoczyłeś na inny poziom.
Nie powtarzaj się tylko spróbuj w innych słowach ten przekaz oddać. W swoich słowach.
Mam nadzieję jako optymistka że tak nie pomyślałeś ale jako czwórkowy matematyk zakładam takie prawdopodobieństwo. Otóż nie nie jestem żoną, narzeczoną, dziewczyną ani kochanką Norwega. Ani nie byłam i chciałabym nie być, tylko mieć jak mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(djramzes)
Początkujący
Asikhb napisał:

ile czasu potrwało zanim Pani zrealizowała swój powiedzmy "plan minimum" ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
djramzes napisał:
Asikhb napisał:

ile czasu potrwało zanim Pani zrealizowała swój powiedzmy "plan minimum" ?

Plan minimum? Nie wiem jakie konkrety masz na myśli. Plan minimum można powiedzieć zaczyna się już z chwilą kiedy masz w kieszeni gotówkę zapewniającą spokój na najbliższe 6 mcy życia i jesteś w drodze do swojego nowego domu, nowego życia, mówisz pa pa miejscu w którym ilość absurdów każdego dnia wprowadzała cię z równowagi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Pawel x
(MikeP)
Początkujący
Na szczescie w tym kraju absurdalne sytuacje nie maja miejsca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
MikeP napisał:
Na szczescie w tym kraju absurdalne sytuacje nie maja miejsca.

Mają oczywiście że mają, ale mieści się to w jakiś granicach norm.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów

(crow)
Nowicjusz
Life is what happens while you are busy making other plans.

John Lennon

Tak wiec, moze chwila zatrzymania sie i refleksji nad tym co sie dzieje wokolo................uswiadomi nam co jest wazne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
1624 Posty
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
crow napisał:
Life is what happens while you are busy making other plans.

John Lennon

Tak wiec, moze chwila zatrzymania sie i refleksji nad tym co sie dzieje wokolo................uswiadomi nam co jest wazne.

Czyli? Rozwiń.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok